tiistai 17. toukokuuta 2016

Apumiespalveluja puutarhaanne? Vattupensaiden kevätleikkaukset / vadelmapensaiden leikkaus, villiintyneen puutarhan ja pihan raivaus- ja karsintatyöt. Me autamme käteisellä, kotitalousvähennyskuitti sähköpostiinne
Vattupensaiden kevätleikkaukset / vadelmapensaiden leikkaus, villiintyneen puutarhan ja pihan raivaus- ja karsintatyöt. Kattorännien kevättarkistukset ja siivoukset Apumiespalveluja puutarhaanne? 
Me autamme käteisellä, kotitalousvähennyskuitti sähköpostiinne

Alkava tunti 50 euroa + siirtymäkulu osoitteen mukaan, työkalukorvaus tapauskohteisesti, mikäli tarvitaan henkilönostinta niin sen vuokra heti jne. 

Katso keväinen siitepölystä ja omenanleikkauspurusta käheän äänen kevätraportti puutarhasta mitä ja miksi videolta:Yhteydenotot mieluiten tämän älykännyä helpomman ja luotettavamman sähköpostin kautta. Tavoitettavuuteni aamu 5:stä iltamyöhään, miten satunkin vastaamaan, älykännyn ominaisuudet ja yllärit, sekä se että hommia tehdessä ei ole puhelin korvilla kun on esim puunkaadossa, raivaussahatyössä kypärä päässä tai takin taskussa roikkumassa sivutaskussa.

Joten olkaa hyvä ja käyttäkää sähköpostia: Talonmiespalvelu@gmail.com

Pihapuiden omenapuiden kirsikkapuiden luumupuiden pensaiden leikkaukset kohteeseen sopivin leikkaustoimin mooottorisahalla, raivaussahalla, teleskooppisahalla jne.

Vadelmapensaiden tukemiseen linjanarua Puutarhapalvelu Tampere Talonmiespalvelu@gmail.com 


Kompostin tyhjäys vadelmapensaiden juurille lopuksi, kun on vanhat leikattu ja linjanarut vedetty


Katso video 16.5.2016 keväisen puutarhan harvennuksista

Jos jtkn äkkinäistä niin 044-3380291 niin silloinkin tekstarina mieluummin, että esim "Kohdetietoa sähköpostissasi, tarvitsetko lisätietoa vai pääsetkö tulemaan sähköpostissasi olevien tietojen mukaan, mukana on osoite, toiveaika, käteistä on jne

Maksuehto heti, ei laskuun, ennakkomaksuna kun saavun paikalle heti 2:sta tunnista ja sitä mukaa kun päivänpäätteeksi tulee tehtyä.

Yleensä kohteessa n. 2-6 t per päivä, joskus useampana päivänä, riippuen kohteeseen tilatusta tarpeesta

Vanhat omenapuutkin kaipaavat joskus lopullista ratkaisua oheiseen tapaan. Katso video:


Puutarhurinne, apumies, talonmies, kattonne vesirännien siivoaja, katonkorjaaja, pihapuiden leikkaaja, puunkaataja miten milloinkin tarvitaan ja maksetaan käteisellä.

Raivaussahalla ja moottorisahalla tekee jo ihmeitä puutarhassa. Kauttamme voi tilata laskuunne myös siirtolavan, minne puutarhajäte.

Katso oheinen video:
----------
http://apumiespalveluja.blogspot.fi/
----------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti